Summa sidvisningar

onsdag 24 april 2013

Bordet klart!

Ja då kör vi lite efter bilder. Egentligen skulle bordet stå ute men. ..jag tvingade min man att skruva isär det vita. Man kan ju ha så här ett tag iaf.





Bordet!

Nu börjar det att likna något! Mer bilder kommer! Ha en fin dag!

tisdag 23 april 2013

Årets kryddkruka!

Ja då var man igång lite! Jag har planterat tre kryddor i min konstiga kruka! Det kommer snart lite mer bilder på bordet! Om man vill titta på lite bilder finns jag på Instagram. annabvik

måndag 22 april 2013

Förra året!

Då hade jag redan handlat massor med plantor! I år inget ännu. Till helgen ska jag handla lite. De får växa till sig i uterummet!Detta är förra våren.

söndag 21 april 2013

Slipat!

Nu har vi slipat bordet. Även gung stolen fick sig en omgång. Nu ska det snart målas. Svart bord och stolen får väl bli vit. Jag har även rengjort torkställningen. Den är så fin och så annorlunda. En liten bild på Ruccolan kommer oxå.







fredag 19 april 2013

Nya kläder!

Det kom en ny Plaza i lådan i dag! Jag har även köpt en super fin tröja från Kappahl. Med en stjärna . Ett tips är detta fina överkast som finns på Ellos. Det är grått på ena sidan och vitt på det andra. Ellos har ju så bra rabatter om man handlar där. Jag köpte detta till halva priset. Det liknar Lexington. Så fint! Ha en skön kväll! Kram



tisdag 16 april 2013

Nygammal stol!

Egentligen var det en vecka sedan jag målade den gamla blå stolen, men då jag varit så sjuk så har jag inte orkat fota. Den blev så fin. Detta är det första jag ställer ut på stormsidan. Det mesta måste förankras annars ligger det hos grannen. Jag ska plantera ngn vårblomma nu då jag kommit upp ur sängen;-)) men så här blev den. Däcket ska vi lasera nu med svarta pigment i lasyren. Det blir nog fint.







tisdag 9 april 2013

Sommar 2012

Tidig sommar 2012

Snart får man flytta ut!

Ligger däckad i feber! Läser en massa bloggar och tittar på vackra inredningsbilder på instagram. Min bild är från i somras i vårt uterum ! Ha en frisk dag !

söndag 7 april 2013

Feber !

Ja då var man smittad av lillan. Andra dagen med feber! Så tråkigt. Jag bjuder på två bilder från bryggan vid stranden som jag tog förra veckan när jag var ute på promenad. Man kan gå hela havsremsan nu innan kossorna släpps ut!



lördag 6 april 2013

Sallad!

Ja som sagt vet jag inte vad jag gör ! Men jag hoppas på en tidig skörd av Ruccola till middagen! Jag hittade en fin balja på Blomsterlandet för 99 kr! Man kan ju ha allt möjligt i den, min tanke var att sätta flera olika kryddor i den. Och sedan ha den i ute rummet! Men var nu tvungen att pröva om det går att så Ruccola i den. Jag får ju flytta in och ut i uterummet efter solen. Vi får hoppas att det luckas . Man ska ju skörda dem unga . Ha en fin dag!



fredag 5 april 2013

Flyttat om lite!

Ja jag hörde något om att för varje meter man flyttar plantorna från ljuset reduceras det med x antal procent(nr kommer jag inte ihåg) Så jag flyttade om lite i köket. Jag har en dotter som är så duktig på att måla. Alla mina tavlor har hon gjort. Även denna hästen i lera. I dag får den ta Olivträdets plats!





Om man skulle ta och!!

Precis ! Om jag skulle slipa bordet, gungstolen och den lilla docksängen. Allt detta har jag släpat hem från loppis. Tanken var att bordet skulle bli matt svart, och stå i köket. Men det blev inte så.. Jag tror att det får stå på någon av ute platserna med några vita korgstolar till. Eller så får jag sälja det! Hoppas på fint väder i helgen så jag kan slipa. Ha en fin dag!



onsdag 3 april 2013

Fyllt glasburken!

Jag var bara tvungen att fylla glasburken med något så jag bakade. Det blev brödpinnar med lite ost och sesamfrön på. Jag glömde olivoljan men jag kan säga att de blev goda ändå. Man kan ha vitlökssås att dippa dem i och nån god Parma att linda runt. Ha en skön kväll!







måndag 1 april 2013

Sticklingar Olivträd och lite loppis!

Det har flyttat in tre nya blommor hos mig. Jag har äntligen skaffat mig ett Olivträd. Min tanke är att den ska vara i uterummet till sommaren. Jag fick även en ny Mårbacka av min mamma. Sedan kom svärmor med blomman på bordet tyvärr ingen aning vad det är för sort! Men det bar skönt att kasta ut riset och ersätta med denna. Annars så har jag väckt mina övervintrade Pelargoner. Jag har även satt skott av Murgrönan, de har blivit riktigt stora nu. Det blir fint att plantera ut dessa i krukorna i sommar. I nyaste nr an Drömhem och Trädgård visar de hur man förökar sina Pelargoner. Ångrar att jag inte tog fler förra säs. Jag har även varit på en ny loppis där jag hittade denna fina glasburk ! Tänkte att den blir fin med nybakade Biscotti i......nä det får nog bli köpta .