Summa sidvisningar

torsdag 29 november 2012

Vita Amaryllis !

Har lånat lite mossa i skogen. Planterat Vita Amaryllis i dag. Bytt ut lite i trälådan på bordet. Känner mej som Maria Montazami, när hon spenderar en dag med att flytta omkring saker i huset.

onsdag 28 november 2012

Trött julbock

Hittade en gammal julbock ! Lite tufsig men med lite färg och nya band blev den helt ny;-)) lägger in en bild på före och efter . Pimpad bock

söndag 25 november 2012

Julkrans

Skaffade granris av rödgran. Och band en krans. Faktiskt ganska svårt . Det va så längesedan men det blev fint.

lördag 24 november 2012

Snygg ram

En stor ram köpte jag på loppis..dotterns konst fick en ny gigantisk superläcker ram. Lite bilder på vad som var i .

Julfint

Hej igen lägger upp lite bilder på lite tjuvstartat julpyssel:-)

Målat korgar i svart

Nu var det längesedan, och jag har faktiskt lite bilder att lägga upp. Jag börjar med lite fina korgar jag sprayat. Jag vill ju göra om lite hör hemma till mera svart och vitt under vintern. Fina lövkorgar som legat sen i somras fick en matt svart färg. De är inte så hårt sprayade så de får lysa igenom lite grundfärg. Jag satte stjärna med glitter och på den andra skulle de bli peace märke, och de ska det bli men silverfärgen tog slut så det får bli i dag. Jag tänkte göra till huset ute med gatnr sprayad på och med tex en grantopp i. Man kan nog köpa nån form av spraylack att spruta på trycken. Här kommer bilder på korgarna dock med defekt märke. Gillar man Mercedes är det ju coolt;-))))