Summa sidvisningar

torsdag 27 september 2012

Liten julsak!

Har tittat på denna låda från Miljögården lääänge . Jag har köpt den på Blomster design i Mellbystrand . Det är en jätte fin butik , man vill ha allt. Nåja detta köpte jag . Tror lådan har stor potential som ljus stake eller att sätta en massa Hyacinter i. Ja det kan nog bli vad som helst. Ett hjärta till en ny blomma och en fin plättar i luften blev det oxå. En liten bild . Vi hörs

måndag 24 september 2012

Odd Molly och tradera!

Har just nu snöat in på att handla Odd Molly på tradera ,I dag kom en jättesöt underklänning. Väntar nu på en fin vit blus. Har lagt ut lillans vinterkläder från p.o.p.de som hon hade förra året och året före. Detta finansierade med råge de nya vinterkläderna från Polaren och Pyret. Så gör jag varje år. Lite jobb är det alltid men skönt när det är klart. En bild på den fina underklänningen. Den blir fin under nån tunika . Man skulle kanske sälja lite på bloggen vi får se.Ha de!

söndag 16 september 2012

Blomma igen

Längesedan, men så blir det ibland när man bara jobbar.Har fixat på tomten för hösten tagit sticklingar av min fina Mårbacka. Vi får se om det lyckas. Det blev en del tomma krukor, så kag fick för mej att göra en krans av Murgröna. Det var ett fint ex. Nästan för tung för tråden jag gjorde cirkeln av. Annars är det höstens nu. Ett ljus på ett fint fat och lite trollhassel. På återseende.

söndag 9 september 2012

Vinteräpplen

En härlig ledig helg trots att vi är förkylda allihopa.Jag har handlat lite kläder till lillan, hittat fina hjärtan som de sålde ut till halva priset. Tänkte spara dem till jul de blir nog fina med en Tine K julkula fastknuten.. Ett fint durkslag från IB Laursen( kanske nån fyller år snart) Fyndade snygga byxor på BikBok och ett armband . Även en siffra att ha på huset eller ställa vid någon blomma ute.Jag var ute och sprang och stannade till hos min vän när jag såg att hon hade så många fina vinteräpplen. Sen fick jag dessa av henne senare på kvällen.. I dag ska jag göra Pite Palt godaste maten ever.. Vi hörs! Lite bilder av dagens fynd

torsdag 6 september 2012

Äppelpaj och Timjan

Har varit ledig i dag , bakat äppelpaj på våra äpplen. Planterade om min timjan i den nya krukan.Plockade in dagens skörd av tomater och gjorde en grekisk sallad . Har även tömt alla krukor på utblommade blommor de som jag tror e perenna har fått ny plats i trädgårdslandet. Jag får nog köpa lite kål och ljung till helgen. Ha det bra..

söndag 2 september 2012

Vispskål

Nu var det längesedan.. Har inte fixat med så mycket på ett tag. I dag var vi iaf på Väla en sväng. Köpte två jätte fina vispskålar på Granit. De är jättefina att kanske vispa grädde i och även servera ur. Jag ska plantera om min timjan och sätta i en av skålarna. Men i dag så får min lavendel bo i den ena och i den andra fick det bli dagens skörd av tomater. Hela tre stycken. Köpte även en stor vitlökspress på Granit. 40 kr billigare än på fina köksbutiken. Man får verkligen plats med några klyftor. Vi hörs!