Summa sidvisningar

lördag 30 juni 2012

Målat lite

Ja då målade jag en av stolarna i vad jag trodde va Estelle rosa. Men den hette princess och var ljus rosa och inte smuts rosa som jag trodde. Färgen var svår att måla med. När man ska måla stolar ska det nog va nån form av lackfärg som flyter ut bättre. Bäst är nog en färgspruta. Men den duger. Jag fick slut färg och åkte att köpa mer , då tittade jag in på Jysk. Där hittade jag dessa sitt dynor för 29-; fina va...sätter ut lite bilder även på årets Ikea Hortensia även detta år super vacker..

torsdag 28 juni 2012

Korgar åter igen!!

Men fyndade inte jag två jättefina mangel korgar på Loppan i dag eller:)) De är riktigt stora och i fint skick. En ska bli vit med en guld eller rosa stjärna på. Den ska Isabelle ha sina mjukisdjur i . Jag hittade även en jättefin hushålls våg med en fin turkos kant i samma färg som kaffeburken. Nu gäller det att måla dessa i helgen och även stolarna som bara är grundade och väntar på att jag ska bestämma färg:-)) Estelle rosa eller??? Å lite fina servetter från HM för en femma.

tisdag 26 juni 2012

Blått i sommar !

Fick nyaste Plaza i lådan. Framsidan är allt jag vill ha. Även Hallands posten hade fina blåa förslag. Så fint nu på sommaren...jag tar därför fram den blå Eva Solo på bordet. Lägger ut några bilder på hur jag ev vill förändra till hösten. Kanske en fondtapet..Just den här är från Borosan tapeter. Vill även ha mattan Stockholm från Ikea..Svart vitt och ev nåt gult blir det.. De varmt röda stolarna har jag skippat. Det är ganska enkelt att bara ändra när grunden är vit. Lite bilder då:-))

lördag 23 juni 2012

Fyndat Odd Molly !

Har väntat i evigheter på att de ska rea denna blus..och nu 40% . Köpte även en urgullig underkjol av samma märke till vrakpris. Mina Havaianas och Ilse Jacobsen har kommit på posten:-)) Super till mina onda fötter som skriker åt ballerinaskor. Det är på Countrydreams som de har rea:))

onsdag 20 juni 2012

Sommarkaffe!

Tog fram min fina kaffeburk som jag fyndat på kretsloppan. Den passar fint nu på sommaren;))

måndag 18 juni 2012

Skolplancher

Visste sen jag var liten att dessa fanns hemma i källaren. Så jag fick mamma till att ta ned dem till mej vid ett besök för ett tag sedan.De är från hennes skola i Öjebyn. Vet inte hur gamla men min mamma e 72 och de e från hennes grundskola. För den som gillar lantlig inredning så måste de passa fint. Några bilder kommer här..

söndag 17 juni 2012

Loppis!

Jag skriver mycket om loppan där jag brukar fynda saker..tänkte lägga ut lite bilder av lite av det jag hittat där..jag får nog börja sälja lite tror jag..en av det bästa fynden jag har är nog fågeltavlan av Laura Ljunkvist studio 28 ..jag älskar den.korgstolen kostade 40 kr den är fin i hallen. Passar utmärkt till den nya mattan me stjärnan.burkar från Ikea för en femma..en liten mås för 2 kr..den fina bänken som hortensian står på är ett annat fynd. Lite bilder kommer här..åh den blå stolen får vi inte glömma..

fredag 15 juni 2012

Ny säng till stor tjej

Monterade upp Isas nya säng som är köpt på Mio möbler. Jag har tittat på den länge. Det hade ju varit fint med en äldre säng men för Isa var denna bättre. För den uppmärksamme kan man se att min man satt upp tapeterna upp och ned;)) detta har retat mej länge haha. Det var det första jag såg den dagen jag kom hem. Ska tilläggas att han vägrar göra om det :-). Lampan hittade jag på kretsloppan. Försöker förtvivlat få till det som jag vill men det är en bestämd dam som bor i rummet. Hittade även ett par ljusstakar för 40 kr på loppan me.

torsdag 14 juni 2012

Estelle rosa?

I dag har jag varit ledig .Jag och Isabelle tog en tjejdag på stan. Vi åt chinabuffe och glass på Café . Stoppade på Kretsloppan på hemvägen och fyndade två superfina pinnstolar för 10 kr st. Ska nu dessa målas 1:varm röd 2:vit 3:ny färg som heter Estelle rosa? 4:ev turkosa ? Mina andra stolar i köket har jag oxå köpt på loppis och de är vita. Men de är bara fem st. Kanske man skulle komplettera med två vita ... Annars reade dom barnkläder på Lindex ,hittade en vit fin sommarkofta och en fin klänning på Åhléns för 99kr. Bilden på färgen är från Flugger färg. En fin bild på resultatet av isas shopping kommer oxå.

söndag 10 juni 2012

Lite roliga saker eller kanske lite Köptips!

fin skål att ha jordgubbar i,eller varför inte en Mojito...19 kr Ikea!
detta är en plast tallrik från Ikea 39 kr passar som bullfat eller?
Brickbord Ikea 299 kr


Man bara lyfter och serverar !



lördag 9 juni 2012

Marknads korg !

Så hette det läste jag på nätet,Nu har jag köpt en till för 99 kr. Den ser likadan ut som de man kan köpa på en del heminrednings sajter för 300kr. Nu blev det målat en stjärna på den andra. Jag ska ha en tredje oxå. Motivet är inte klart ännu,Inte heller var de ska va. De blir nog fina med nån blomma i men även inne med tex tidningar i. Vi får se... Har någon sorts explosion av ruccola i trädgården sätter in en bild..