Summa sidvisningar

söndag 29 april 2012

Börjat riva !

I dag försökte jag kratta upp efter vår bokhäck som tappar sina löv nu till våren. Detta var dock helt hopplöst då det blåste alldeles för mycket så nu som de andra åren ligger den så fint utspridd runt kvarteret. Men eftersom jag bor i pedanternas paradis så räknar jag med att de säkert kommer i någons säck. Så e de faktiskt! Så vi började att riva den gamla uteplatsen på kortsidan av huset . Där hade de förra husägarna inte byggt nån trappa ut ens. Men nu ska där bli ett trädäck ett svart laserat. Annars har det varit en skön helg. Vi har varit i city och handlat lite kläder till Isabelle.En fin jacka från polaren o pyret och lite annat me. Jag satte upp ännu en stjärna som jag fått av Mona på husväggen. I väntan på den blå så får det bli röd istället.

fredag 27 april 2012

Landat i sängen !

Nu när Isa somnat hamnade jag här i sängen totalt hopplöst vet hur det slutar kommer inte upp. I helgen är jag ledig. Vi har inga direkta planer . Vi brukar åka in till stan och äta Kina buffé när jag inte jobbar. De har sushi oxå å de gillar jag. Kanske en liten lekstund i Pippi parken om vädret tillåter. Annars hoppas jag att min man bygger mej ett planterings bord som jag ritat . För bygga kan jag inte själv. Det ska målas vitt och stå jämte torkställningen. Den byggde han förra sommaren åt mej. Jag ville ha en Amerikansk torkställning en sån som man har sett på film. Där tvätten blåser så vackert, och jag kan säga att det är roligt att hänga tvätt nu. Jag har oxå skaffat mej en stor äkta korg att ha tvätten i och bara tränypor !! Nuts'eller ?? På bilden har den inga linor, men det har den nu:-)

torsdag 26 april 2012

Kanske varm röd !

Helt allvarligt funderar jag på att hitta några stolar att måla i en orangeröd färg som på bilden. Bilden är från Sköna Hem. Tror att det skulle varit fint i sommar , får väl åka på lite loppis rundor bara för stolarna måste va gamla pinnstolar . Mitt kök är nu vitt och svart och jag har blårandiga mattor. Tänk va fint med lite röda pelargoner i fönstret röda som stolarna. Efter jobbet åkte jag förbi Cervera som hade 20% för alla klubbmedlemmar. Jag köpte en Margerete skål den som saknades 4 liter. Och en kryddsax som jag velat ha. Lite trött har mina kökskryddor blivit på senare tid det enda som håller sej perfekt är Timjan. Den använder jag mycket. Lammfärsbiffar med fetaost och timjan ska det bli i helgen.

onsdag 25 april 2012

Ledig dag!

I dag har jag varit föräldraledig:-)) Jag har en del dagar kvar och det är roligt att ta nån emellanåt och få va hemma lite med Isabelle. Men i dag va hon för snorig för nåt badhus så vi var bara hemma. Vi har bakat bullar i alla fall. Isabelle var ganska sugen på min nya parfym.

tisdag 24 april 2012

va svårt!




Va mycket som blev fel när jag skulle börja blogga. Julia skulle hjälpa mig samtidigt som hon packade för sin hemresa. Sen hittade jag inte min blogg igen..sen skrev jag att jag hade två utflugna barn men bara ett är utfluget..det andra är möjligen utflippat men inte utfluget bor hemma....nää gulle Martin bor ju hemma hos sin mamma (Bannemig tur det, annars had' it' blivit nå inlägg!. Måste få hjälp att ändra profilen.
Nåja prövar lite då...
En alldeles vanlig dag jag  har dock gått och väntat på min Kitchen Aid som jag beställt.Dessvärre var det ingen lagervara så jag får vackert vänta. Lägger ut några bilder för det tycker jag är kul!
Den blev pärlvit!   


Min favorit kopp som jag hittade på loppis! (Begär att denna följer med mig i graven)
Dessa köpte jag idag, defår underhålla mig resten utav veckan!

Lite bilder på hur det såg ut hos mig förra sommaren :)

söndag 22 april 2012

Lite mer bilder!

Glömde lägga ut den roliga burken jag hittade på Kretsloppan..den blir bra för Isabelle att ha pepparkakor i till jul. Även sista bilden på påskblommorna får plantera ut dem snart dags för lite annat i krukorna .. Visar den fina tavlan som Mona gjort med stjärnan visst skulle hon kunna sälja dessa!!!

Finbesök

Min dotter Julia som bor i Oslo har varit hemma till min och inte minst Isas glädje .Vi har hunnit me rätt bra trots att jag jobbat helg.Vi har shoppat på Väla och varit på Kretsloppan,ätit god mat och bara myst. På kretsloppan köpte jag en fin gammal tavla och en korg stol som jag målat vit.Tavlan är en kryddplansch,,är nog fin i ett kök, tror att jag ska sälja den då jag inte har någon plats. Lägger ut lite bilder på tavlan och så fin stolen blev när den blev vit.